به مناسبت روز دانشجو از 17اذر پنجمین دوره مسابقات فوتسال برادران جام دانشکده علوم پزشکی برگزار می گردد. قهرمان این دوره از مسابقات به عنوان نماینده دانشگاه در مسابقات روز پرستار در دی ماه 97 شرکت می نماید.

شرایط ثبت نام

1- هر تیم 6 بازیکن و یک سرپرست. بعد قرعه کشی هیچ بازیکنی به لیست اضافه نمی گردد. و حتما باید تمامی بازیکنان از کلاس خود باشند به جز در پیراپزشکی 95 که به دلیل کمبود دانشجوپسر می توانند ادغام شوند. دانشچویانی که تیم ندارند و علاقمند به شرکت هستند اسامی خود را تحویل دهند تا در تیم انجمن قرار گیرند.

2- ورودی مسابقات 25هزارتومان

3- مهلت تحویل اسامی در فرم مخصوص مسابقات از10الی 12اذر(پرداخت ورودی قبل قرعه کشی الزامی است)

4- قرعه کشی سه شنبه 13اذر ساعت 13سالن کنفرانس دانشکده (حضور سرپرست الزامی است)

5- مسئول برگزاری مسابقات نیما اعتماد و علی خدمتگزار که دانشجویان اسامی را به این دو نفر تحویل دهند.

6- مسابقات به صورت گروهی و در دور اول در دو وقت مفید 10دقیقه ای با استراحت 2دقیقه ای بین دو نیمه برگزار می گردد. قانون 5خطا اجرا می گردد که بعداز خطای چهارم در خطای پنجم پنالتی می باشد.

7- در دور دوم حذفی در صورت مساوی مستقیم ضربات پنالتی اجرا می شود.